Vimperk je velmi bohaté město.

park     Na Vimpersku je konečně po letech vše skvěle opravené. Město a fasády domů září novotou. Všem obyvatelům, obzvláště mladým s dětmi a důchodcům, se ve městě skvělě žije. Večer po páte hodině město tepe rušným životem, uličky jsou plné spokojených místních i turistů. Sportovní kluby pro nadbytek sponzorů  neví, co s financemi. Dům klidného stáří v Pravětíně vzkvétá. Lipka, Výškovice, Boubská a především Hrabice se konečně dočkaly dlouhá léta slibovaných investic. Město zkrátka neví, co s penězi, a daří se. Proto se šéfové radnice a správy Národního parku Šumava rozhodli, že tento úspěch mediálně prodají. Pracovali pro stát, pro město, a byli za to každý měsíc také patřičně odměňováni. Proto vybrali svoje osobní úspory a transparentně se rozhodli skrze soukromou reklamni PR agenturu propagovat své dílo. Že se vám “to nějak nezdá”?

 

    Říká se, že bez práce nejsou koláče. Ve Vimperku tomu ale je naopak. Důležité je, aby se o vás dobře mluvilo, bez ohledu, na to , co jste udělal. Důležité je současně, aby státní peníze tekly do těch správných korýtek. Že nemusí být projekty pozitivní pro většinu? Nevadí,  hlavně aby byly plusové pro pár vlivných. Proto správa Národního parku Šumava ze státního za statisíce vylepšovala svůj mediální obraz a proto  takto přemýšlí i současné vedení vimperké radnice, která  v minulých dnech vytvořila místečko pro nezaměstnaného. Čirou náhodou pro bývalého mluvčího národního parku a velkého obhájce výše zmíněné reklamní agentury a podobných vylepšovadel mediálních obrazů.

    Veřejně dostupný šokující materiál PR agentury Bison a Rose, reklamní agentury která vylepšovala obraz Správě národního parku z peněz daňových poplatníků. Jedná se o materiál ukazující na pozoruhodnou pozitivní manipulaci veřejného mínění….

 

 

http://www.bisonrose.cz/download/BaR-pripadovky2012_01_Sumava_n03.pdf

 

(red)