Čekání na výhru skončilo !

Čekání na výhru skončilo !

Konečně, po devíti kolech, se fotbalisté sušického áčka dočkali premiérových bodů za výhru v podzimní části divize a tím, kdo to „odskákal“, byli fotbalisté Hvězdy Cheb.

V západočeském derby mohli diváci od počátku sledovat oboustranně opatrnou hru, několik menších zaváhání domácích vyřešil s přehledem chytající Gill a tak se do šaten v poločase šlo za bezbrankového stavu.

 

Po přestávce domácí borci trochu zvýšili důraz a začali si vytvářet i územní převahu. To se projevilo v 70. minutě, kdy po rychle rozehraném autu našel Skrbek rozběhnutého Linharta a ten perfektní, křižmou střelou překonal brankáře hostí.

Závěr zápasu už proběhl za úporné snahy domácích uhájit hubený náskok, což se ve finále podařilo a tak mohly konečně na stadionu vypuknout oslavy.

 

Pro Sušici tříbodový zisk zároveň znamená i opuštění posledního místa v tabulce a snad i vykročení za dalším bodovým ziskem.

Další krok za body mohou fotbalisté áčka udělat už v neděli 12. října na hřišti Táborska.

 

SUŠICE – HVĚZDA CHEB 1:0 (0:0)

 

Branka: 70.Linhart.

Rozhodčí Kyncl, ŽK 2:4

Diváků 150.

 

Povedený podzim zažívají hráči sušické rezervy, kteří se trvaleji zabydlují na čele tabulky okresního přeboru. V 7. kole se jim podařilo odskočit nejbližšímu pronásledovateli už na náskok pěti bodů, k čemuž jim v zápase s fotbalisty Janovic velmi výrazně pomohl kanonýr Imrich Varga, který  sám zaznamenal všechny čtyři sušické góly, tím si také zajistil místo na čele tabulky střelců soutěže.

 

JANOVICE – SUŠICE B   1:4 (0:3)

 

Branky: 65. Drmola Luboš – 21., 30., 42. a 84. Varga Imrich.

Rozhodčí Lojík Václav, ŽK 1:2

Diváků 40.

 

Šanci postoupit na první místo tabulky v sobotu odmítli fotbalisté týmu Sušice C, kteří na domácí půdě překvapivě remizovali s posledním týmem soutěže – fotbalisty Hor Matky Boží. Soupeř se navíc ukázal těsně lepší i v penaltovém rozstřelu a tak si navíc ze Sušice odvezl i rozdílový bod.

 

SUŠICE C – H. M. BOŽÍ 2:2 (1:1) PK 3:4

 

Branky: 36. Žežulka Václav, 71. Mataše Martin – 4. Chudý Josef , 49. Matějka Ondřej .

Rozhodčí Mácal Roman , bez karet.

Diváků 80 .

 

 

(doc)