KP přípravek, OP přípravek

Krajský přebor starších a mladších přípravek

 

 

turnajzaci30

 

neděle 7.9.2014 – hřiště Český Krumlov

 

V neděli 7.9.2014 zahájily přípravky TJ Šumavanu Vimperk historicky první sezonu v soutěži “Krajský přebor přípravek”.”Soutěž je dosti náročná jak po organizační či technické stránce turnajů, tak i samozřejmě herní kvalitou soupeřů. Hraje se vždy současně na čtyřech hřištích, kde na dvou hrají starší přípravky systémem 5+1 a na dvou zbývajících mladší přípravky (4+1), což znamená mít něco okolo třiceti hráčů! Výsledky jednotlivých kategorií se pak na hřištích sečtou a vzniknou dva celkové výsledky (jeden starší přípravky a druhý mladší).

 

 

Soupeři jsou velice atraktivní jako SK Dynamo Č.B., FC MAS Táborsko, Slovan J. Hradec, FC Písek, FK Slavoj Český Krumlov, SKP ČB, Loko ČB, FK Junior Strakonice a další. Již názvy těchto klubů hovoří o všem. Chtěl bych tímto poděkovat vedení Města Vimperk a řediteli Městských služeb panu Ing. Janu Královi za nákup bezpečnostních přenosných branek,bez kterých bychom tuto soutěž hrát nemohli.

 

 

“První zápasy jsme měli sehrát v domácím prostředí již v neděli 31.8., ale z důvodu podmáčeného hřiště byly zápasy odloženy na čtvrtek 18.9.2014 od 16.30h. Takže jsme vstoupili do soutěže až druhým kolem a to v Českém Krumlově. Kromě domácích nás ještě čekal tým FC MAS Táborsko. Kluci odehráli své premiérové zápasy v KP ve velkém stylu a ukázali, že se s nimi musí počítat na špic tabulky”.

 

 

Výsledky z Českého Krumlova

 

 

mladší přípravka (ročníky 2006-2007)

 

TJ Šumavan Vimperk – FC MAS Táborsko 12:5

 

TJ Šumavan Vimperk – FK Slavoj Č. Krumlov 8:2

 

sestava: Wolf Petr, Sedláček Adam, Juřík Radek, Kliment Adam, Uhlík Jaroslav (K), Švarc Petr,Lyer Martin, Pineau Marek, Markovec David, Koubek Jan, Pek Jan, Matheisl Matěj, Krejsa Tomáš,Hovorka Václav

 

trenéři: Uhlík Jaroslav, Sedláček Milan

 

 

 

starší přípravka (ročníky 2004-2005)

 

TJ Šumavan Vimperk – FC MAS Táborsko 16:5

 

TJ Šumavan Vimperk – FK Slavoj Č. Krumlov 9:3

 

sestava: Bašta Jan, Willmann Martin, Sýs Lukáš (K), Pineau Teodor, Kecskés Šimon, Benda Petr,Hodina Adam, Sova Marek, Markovec Lukáš, Mikula Petr, Pergler Dominik, Sedlár Vít Štefan,Kubačka Pavel, Hejtmánek Michal, Krejčí Lukáš

 

trenéři: Willmann Martin, Hodina Petr

 

 

 

V dalším kole zajíždí vimperští v neděli 14.9.2014 na hřiště budějovické Lokomotivy. V domácím prostředí se představí tedy ve čtvrtek 18.9.2014 od 16.30h a dále v neděli 28.9.2014 od 13h. 

 

 

Okresní přebor přípravek

Vedle krajského přeboru hrajeme v těchto kategoriích ještě okresní přebor Prachaticka, jež hrají hráči, kteří začali hrát fotbal o něco později než ostatní.

 

 

 

Výsledky starší přípravky B:

 

sobota 30.8.2014

TJ Šumavan Vimperk B – TJ Blaník Strunkovice 12:3

 

 

sobota 6.9.2014

FK Tatran Prachatice B – TJ Šumavan Vimperk B 0:5

 

 

pondělí 8.9.2014

TJ Šumavan Vimperk B – TJ Vitějovice 18:2

 

 

“Jak jsem již výše uvedl, že tyto soutěže jsou organizačně, technicky a hráčskou kvalitou dosti náročné, tak nesmím zapomenout možná na nejdůležitější fakt a to trenérské obsazení. O tyto děti

se stará přibližně osm až deset trenérů, kteří ve svém volném čase bez jakéhokoliv finančního ohodnocení s dětmi třikrát týdně trénůjí, dvakrát týdně jezdí na mistrovské zápasy ….”.

 

 

 

TÍMTO BYCH CHTĚL POZVAT DO NAŠICH ŘAD DALŠÍ ZÁJEMCE, KTEŘÍ BY CHTĚLI HRÁT NEJROZŠÍŘENĚJŠÍ SPORT NA SVĚTĚ. RÁDI PŘIVÍTÁME DĚTI ROČNÍKŮ 2004-2010.

 

 

Bližší informace podá předseda oddílu kopané TJ Šumavan Vimperk pan Jaroslav Uhlík

(mobil 602461303, email: jaroslav.uhlik@centrum.cz).

 

 

(z.f)