Holky hrály přesilovku

 

Holčiček sice byla silná převaha, ale kluci se nemuseli cítit vůbec odstrčení, protože se jim dostávalo stejné pozornosti jako  nastrojeným slečnám. Kdy a kde? Včera na sušické radnici, když je do života a mezi občany města Sušice přivítala členka SPOZ Jaroslava Holečková za  doprovodu dětí z MŠ Smetanova pod vedením Jaroslavy Hanusové. Roztomilé pásmo  písniček a říkanek  potěšilo i rozesmálo všechny přítomné, a že se jich včera na “tři etapy” sešlo!

 skolka

 

 

Matrikářka města Alice Primasová pozvala k malé slavnosti 27 nových občánků města spolu s jejich sourozenci, rodiči, prarodiči…

 spol1

 

spol2

 

spol3

O vylepšení statistik a věkového průměru obyvatel Sušice se postarali rodiče dětí:

Alexandra Marie Kašparová, Kristýna Fialová, Ema Krippelová, Michaela Prantlová, Anna Lhotáková, Tadeáš Pivoda, Eliška Šperlová, Kateřina Podlesná, Bartoloměj Vilček, Natálie Jirmanová, Zuzana Vaňková, Anna Leipeltová, Veronika Kolářová, Anežka Marková, Amálie Tomanová, Karolína Kunclová, Šimon Puchinger, Matteo Dostál, Adam Horváth, Jáchym Geltner, Jindřich Stehlík, Petr Pajer, Lukáš Plachý, David Wolfgang Scarborough, Daniel Slanec, Tereza Kianeková, Anna Löffelmannová.

 

To, že dítě nepřichází na svět s návodem k použití, jak  s úsměvem říkala Jaroslava Holečková, už rodiče vědí. A že musejí sami přijít na to, jak jim  dát domov plný lásky, učit je všemu potřebnému a vychovat z nich dobré a čestné lidi, to vědí také dobře. Někdy to hledání není vůbec jednoduché (v pokročilejším věku), ale to co zůstává, je radost z dítěte, z každého pokroku nebo prvního krůčku, slovíčka, úsměvu.

 

Přejeme všem dětem šťastné dětství v milující rodině, rodičům  každodenní odměnu v podobě úsměvu jejich maličkého a všem pevné zdraví!

 

-as-

Tak se na ta kvítka podívejte :

 

 {gallery}susice/2014/6_cerven/obcanci_17.6._kopie/{/gallery}