AKTUALIZOVÁNO:Při nehodě utonul řidič

 Včerejší tragická nehoda (16.11. ) si vyžádala jeden lidský život

 

Aktualizováno:

Na místě zasahovala jednotka ze Sušice a z Klatov, klatovští hasiči se speciální technikou ,  v nádrži pracovali potapěči, zásah řídil důstojník z Plzně.

Případ šetří klatovská kriminálka, nepotvrdily se další osoby na místě nehody, příčina a okolnosti jsou v šetření.

 pb162705

 

pb162707

 

pb162711

 

pb162720

 

pb162724

Aktualizováno:

12:30 Podle informací redakce se zatím nález dalších osob nepotvrdil. Mrtvý řidič byl sedmadvacetiletý  muž ze Sušicka. Probíhá vypouštění požární nádrže, kvůli průzkumu dna.

Podle předběžného vyjádření lékaře  byl utonulý muž ve vodě nejméně šest hodin, nehoda se tedy mohla stát  v odbě od půlnoci do druhé hodiny ranní. 

 

08:00  Dnes ráno ve   čtvt na osm zasahovali hasiči ze Sušice u  dopravní nehody,  při níž osobní auto skončilo v požární nádrži u JZD v Tedražicích. Vůz skočil pod hladinou na střeše.

 

Na místě zasahovali hasiči s těžkou technikou, policie a záchranná služba. Po vytažení  auta z rybníka se zjistilo, že v autě se nachází jedna utonulá osoba – řidič, podle informací redakce je pravděpodobné, že se v autě nacházely další osoby. Ve voze zjištěny nebyly, podle stop na místě  je možné, že se od místa kolize vzdálily.

 

Byly přivolány posily v podobě psovodů, jsou nasazeny síly na průzkum terénu. Po předběžném prohledání nádrže se uvažuje také o jejím vypuštění.

 

O případu budeme dále informovat.

 

-red-