Fotbalový víkend 2.11. – 3.11.

1.A muži

SK Planá u ČB – TJ Šumavan Vimperk 0:0

sestava: Vlk – Samec, Sedláček, Pospíchal, Sýs (46’ Blahout J.) – Čech (77’ Pankratz), Šíp, Vondrášek (K), Málek – Tesař (46’ Rod), Chvosta (72’ Schwarz)

 

Hodnocení trenéra Jiřího Formánka: Dneska jsme podali velmi dobrý a zodpovědný výkon, proto si zaslouženě vezeme bod za remízu 0:0. Celý zápas se hrál útočný fotbal na obě strany a bylo to, kdo dá gól, ten vyhraje, ale ani domácí a ani my jsme gólové šance nevyužili, a tak zápas skončil spravedlivou remízou 0:0. Musím pochválit za předvedený výkon celý tým. Vzadu jsme po druhé za sebou udrželi nulu. Co nás bohužel ale trápí, je naše koncovka na které budeme muset přes zimu hodně zapracovat.

 

 

 


 

 

KP staršího dorostu

ZVVZ Milevsko – TJ Šumavan Vimperk 2:1 (1:1)

gól: 37’ Benda

sestava: Jaroš – Kopolovič, Uhlík (K), Bašta, Matoušek – Vintr, Rod, Frček, Tóth – Koloušek, Chvosta střídali: Benda, Sýs, Štěpánek, Preněk, Potůček

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka: Utkání podzimu jsme prohráli 2:1 a ještě teď, dvě hodiny po zápase, jsem hodně mrzutý. Nezasloužili jsme si prohrát totiž. Byli jsme to my, kdo chtěl hrát fotbal a domácí hráli “jen” na rychlé brejky. První gól jsme dostali z ofsajdu… Bohužel. Ještě v prvním poločase vyrovnal nádhernou střelou věkem starší žák Petr Benda!!!!! Brečel jsem štěstím.

 

V druhém poločase jsme přidali regulérní gól na 2:1 pro nás, sudí ale viděl faul Tomáše Kolouška, přičemž se srazil ale domácí stoper s brankářem. Pořád jsme hráli na vítězství a byli lepším týmem. Moc jsme chtěli vyhrát! Kluky moc chválím. Gól ale dali přímo z rohu domácí, a my si nevezeme ani bod. Veliká škoda, ale tak to prostě je. Jedeme dál. Kluci byli skvělí a podali výborný výkon.

 

 

 


 

 

KP mladšího dorostu

Milevsko – TJ Šumavan Vimperk 2:2 (1:1), 5:4pen.

góly: Chvosta, Hamburg

sestava: Svěchota – Vrábel, Chalupa, Bašta, Schettini – Potůček, Novotný, Kubačka, Sýs – Benda, Chvosta (K) Střídali: Štěpánek, Hamburg, Paletář Trenér Lukáš Sýs:

 

Hodnocení trenéra Lukáše Sýse: ,,V posledním utkání sezóny jsme poprvé ztratili body proti soupeři, který hrál agresivně, ovšem v rámci pravidel. My jsme si s tím bohužel nedokázali poradit a když jsme nedokázali vyhrát ani na penalty, tak si z Milevska vezeme pouze bod za remízu, ale musím říci, že asi zaslouženě. Holt nejsme kapela, aby jsme pořád vyhrávali a na jedno zaváhání mají naši hráči také nárok. Je třeba se z toho poučit. Příští týden ještě hrajeme v Hradišti, kde už se předehrává utkání jarní části soutěže. Zde nás čeká opět těžké utkání, stejně jako dnes a to je dobře, protože jedině taková utkání nás posouvají vpřed.”

 

 

 


 

 

KP starších žáků

LOKO ČB – TJ Šumavan Vimperk 0:14 (0:7)

góly: Paletář 6, Benda 3, Uhlík, Chvosta, Kecskés, Wolf, Sedláček

sestava: Wolf – Sova, Ludačka, Kliment, Pineau T. – Juřík, Uhlík, Benda (K), Kecskés, Chvosta – Paletář střídali: Švarc, Sedláček, Pineau M., Matheisl, Kouřim Š.

 

 

 


 

 

KP mladších žáků

LOKO ČB – TJ Šumavan Vimperk 0:7 (0:3)

góly: Sedláček 7

sestava: Kouřim – Havlan, Košnař, Tongel, Voldřich, Pineau, Kortus, Pátek, Sedláček (K), Pasecký, Toman, Hudík

 

{jcomments off}