Humpolec veze z Vimperka tři body

Body putovaly na Vysočinu. Vimperk doma podlehl Humpolci

 

Ve Vimperku se prosadil tým Jiskry Humpolec, který se díky třem získaným bodům posunul na třetí místo v tabulce pouhý bod za druhým.

 

Na vimperském ledě patřil nástup domácím, jenže vítr se brzy utišil a dvakrát skórovali hosté. Pořízkové z podhůří Šumavy ve druhé části snížili a diktovali hru, jenže ve třetí periodě po vyrovnání bleskově inkasovali na 2:3. Bruslivější hosté udrželi těsný výsledek i v půlminutové power play Vimperka. „Výsledek ovlivnila již úvodní třetina, v níž jsme byli pomalejší a všude druzí. Potom se to vyrovnalo a měli jsme blízko k bodům,“ smutnil trenérský asistent poražených Pavel Předota. „Domácí na nás vletěli, jsou to proti nám chlapi, ale nám to tam padalo. Od druhé třetiny měl Vimperk navrch, ale my jsme si to od třetího gólu pohlídali,“ hlásil za vítěze Jiří Zour.

 

Krajská liga 7. kolo

HC Vimperk – TJ Jiskra Humpolec 2:3 (0:2, 1:0, 1:1)

Góly a nahrávky: 35. Švarc (Fleischman), 44. R. Suchánek ml. (Bojer) – 16. Kulík (Prokop), 17. Dolejš (Hurda), 44. Mart. Jelínek (T. Dvořák, Rubner).

Rozhodčí: Poskočil – Maxa, Kubíček.

Vyloučení: 2:4.

Využití: 0:0.

Diváků: 300.

 

HC Vimperk: Robl – L. Turek, J. Předota, Franta, Horejš, O. Předota, Jan Lang – Bojer, R. Suchánek ml., J. Sitter, R. Sitter, J. Trummer st., Švarc, Jiří Lang, Paukner, Fleischman. Trenéři Milan Stárek a Pavel Předota.

 

J. Humpolec: D. Šťastný – Motl, Hurda, Zadina, Rubner, Šerák – Dolejš, Hynek, Hendrych, Hubata, Mart. Jelínek, T. Dvořák, Prokop, Daňhel, Kulík. Trenéři Jiří Zour a Tomáš Maršík

 

zdroj:http://www.jchokej.cz/home

 

   {gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/listopad/hokej_muzi_vimperk_humpolec/{/gallery}

{jcomments off}