vins ml

2. mistrovský zápas – Šumavský pohár

2. mistrovský zápas – Šumavský pohár

 

 

HC Vimperk – IHC Písek 12 : 3 ( 5:0 , 0:0 , 7:3 )

sestava: Jeřábek , Macorlík , Drabeš , Bělová , Huřík , Žampachová , Velek , Vinš , Vondrášek , Švík , Dvořák , Krejsa , Machovec , Vincík , Karvan.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: V dalším zápase, který nás dnes čekal jsme přivítali IHC Písek v rámci Šumavského poháru. Po středečním povedeném zápase s Motorem jsme dnes navázali na bojovný výkon a hezké bruslení. Zvýšit hlas jsem musel po druhé třetině, kdy za stavu 5:0 si chtěl každý dát gól a být hrozně slavný. Ve třetí třetině jsme se vrátili k naší hře a zápas dohráli ve svém tempu . Musím všechny pochválit za zlepšený výkon a zlepšené bruslení.

 

Udělali jsme pár změn, které už začali v týdnu na trénincích, tak uvidíme jak se vše projeví. Zlepšení všeho už bylo vidět v týdnu na ledě a jsme rád , že jsme přenesli do dnešního zápasu. V úterý dopoledne nás čeká přátelské utkání s týmem Č. Krumlova 07.

 

Pokračujeme v našem systému zápasu jak v týdnu tak o víkendu , aby nám zápasy naskakovaly, tak jak si představuji cíl na konci sezony je být na 40-45 odehraných zápasech. Děkujeme všem za podporu při dnešním zápase. 

{jcomments off}