Vyhlídka na Alpy s vůní Francie

Už to jméno evokuje  nevšední zážitek … ” Alpská vyhlídka”…

alpska vyhlidka

Půvabný luxusní hotel, ležící  v národním parku na hranici s Bavorskem, je opravdu unikátní a  vyhlídka na Alpy je při jasném počasí dotekem kouzla. Nejen za krásami Šumavy, ale především za  exkluzivními slzužbami sem jezdí  spokojení klienti z tuzemska i zahraničí. Nejedna výjimečná akce tu našla trvale místo a  dnes vás Alpská vyhlídka na jednu takovou zve.

 

VÍNA, GASTRONOMIE A WELLNESS

Voní Francií, chutná Francií  a nechybí  jí ani francouzský šarm.

Francouzský degustační GOURMET VÍKEND  pro vás spolu s hotelem připravila společnost Merlot d’Or  na 16.-18. srpna.

 

Užijte si víkend ve čtyřhvězdičkovém hotelu na jednom z nejkrásnějších míst na Šumavě. Bučina u Kvildy je velmi zajímavé místo – z původních šestapadesáti stavení byl po šedesáti letech obnoven a otevřen pouze hotel Alpská vyhlídka, jako dokonalá replika původní stavby s  neuvěřitelným výhledem – kam jinam, než na Alpy !

 

CO VÁS O GOURMET VÍKENDU MŮŽE POTKAT?

Páteční večer prostře pětichodové francouzské menu doprovázené velkými víny z Burgundska, v sobotu ochutnáte speciálně sestavené šumavské regionální menu s víny z nejslavnější oblasti světa – Bordeaux.

 

Během celého víkendu si můžete kromě výletů do krásné přírody užít i gastronomické degustace na terase. V nabídce jsou šneci, francouzské sýry a čokoládové pralinky v kombinaci s víny z vinného baru. 

 

K dokonalosti a plnému prožitku nechybí vůbec nic – welness služby hotelujsou připraveny právě pro vás!

merlot bucina A4 nahled

Cena celého víkendu je 5 000 Kč na osobu a zahrnuje: 2× ubytování ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní a vyhlídkou na Alpy, páteční a sobotní galamenu s víny, kompletní wellness služby.

 

Je to ideální příležitost například pro oslavu, výjimečný dárek, společné romantické chvíle… Pokud  chcete být u toho, neváhejte – kapacita  účastníků je omezena (30 míst), informovat se můžete  na kontaktech:  darina@merlot.cz , tel. 221 033 389.

 

Bon appétit!

(PR)