‘Škrtněte si… ‘ slaví ! Buďte u toho

 

17×31 + 1 = 2

To je početní bilance pořadu, který právě dnes oslaví druhé narozeniny!

17 pořadů, 31 hostů, 1 moderátor, dva roky trvání. Už vám to dává smysl? Řeč je o úspěšné talkshow Radka Nakládala Škrtněte si, prosím.  A k oslavě si  opět zve nejen zajímavé hosty, ale především vás, publikum.

 01a

www.sumava.eu je partnerem talkshow po celou dobu jejího trvání. Oslavil společně s diváky a  Radkem Nakládalem první výročí pořadu, nebude chybět ani u druhého, s přáním úspěšného třetího roku.

 

Za uplynulé dva roky byli diváci a posluchači svědky příběhů veselých, roztodivných, napínavých, extrémních, lidských. . . Tradičním místem, kde se pokaždé rozhořel plamínek svíčky zapálené některým ze zajímavých hostů (jak jinak než sušickou sirkou) je útulné prostředí sušického kina.

 

Během dvou let se v tomto pořadu vystřídali sportovci, herci, výtvarníci, zpěváci, sládkové pivovarů, historik vinař, režisér, lékař, sexuolog, řezbář, floristka, královna krásy i královna marmelád.

 

Jak Radek Nakládal potvrzuje, pořad je pro něj stálou výzvou. V regionu je ojedinělý a sušickému divákovi musí proto přinést kromě zajímavých hostů a zábavy také něco navíc.

 

Vstupenky jsou proto v některých pořadech slosovatelné o netradiční ceny. Novinkou jsou video-pozvánky, které se šíří prostřednictvím sociálních sítí. Na nich se již v minulém roce podílel kamerou Čestmír Kříž. Stálým spolupracovníkem je syn tvůrce Daniel Nakládal, který se v pořadu stará o zvuk a hudební podbarvení.

 

To , že tento pořad slaví již dvouleté výročí je také zásluhou stálých mediálních partnerů, mezi které také patří i web www.susmava.eu, stránky www.isusice.eu. Poděkování také patří za zázemí a pomoc vedoucímu kina Pavlovi Vinickému, šikovnému grafikovi krásných plakátů Jakubovi Maršátovi a celému sušickému Sirkusu,“ doplňuje Radek.

 

A co čeká diváky v prvním letošním, zároveň narozeninovém a výročním, pořadu, v úterý 20. ledna od 19 hodin v kině?

 

Letošní výroční pořad se stal i pro mě nakonec velmi překvapivý. Avizovaný host, se kterým jsem byl na účinkování domluven se bohužel pro přílišné pracovní vytížení musel omluvit a tak hostem  20. ledna bude malíř a karikaturista Josef Pospíchal a host velmi zpěvný – mužský vokální kvintet Hlasoplet. Všechny vstupenky budou slosovatelné o narozeninový dárek , který věnuje sušický pivovar u Švelchů. Proto se přijďte do kina překvapit a ‘škrtnout si’,“  zve moderátor Radek Nakládal na zahájení třetího roku setkávání se zajímavými hosty.

narozeninovy skrt

-red-

 

{gallery}susice/2015/01_leden/skrtnete_narozeniny/skrtnete_narozeniny/{/gallery}