Šumavské lázně – to, co jinde nenajdete

Zdraví, navíc s úžasným zážitkem najdete v Šumavských bylinných lázních, které vznikly v kašperskohorském hotelu Tosch a velmi rychle si získaly desítky nadšených klientů, kteří se sem pravidelně vracejí pro ZDRAVÍ ZE ŠUMAVY.

Šumavské bylinné lázně se, mimo jiných exkluzivit, pyšní značkou ŠUMAVA ORIGINÁLNÍ PRODUKT.

sumavske lazne logo                      sumava orig produkt

O tom, že jsou vyhledávané, svědčí i zájem celostátních médií – Šumavské lázně se představily například  v televizním pořadu SAMA DOMA (podívejte se ZDE)

 

Kvalita, unikátnost, neopakovatelné interiéry, vysoce ceněné zdravotní produkty včetně zde vyvěrajícího pramene sv. Barbory, široká nabídka lázeňských procedur… to vše garantuje lázeňství s úžasným zážitkem. Jako bonus navíc pak návštěvníci dostávají okolní čistou přírodu, možnost relaxačních i aktivních pobytů v místě i vyhledávané okolní krajině.

 

Ředitel hotelu se Šumavskými lázněmi Jaroslav Fischer prozradil, co návštěvníci nejvíce vyhledávají a jaká je současná TOP nabídka:

V současné době patří mezi nejoblíbenější pobyty balíčky „Bolavá záda“ na pět nocí s polopenzí a 12 procedur za 5 726 Kč a balíček „Podzimní Šumava pro seniory“, který je s polopenzí a zahrnuje 13 lázeňských procedur. Tento balíček se stal opravdu hitem letošního podzimu a klient za něj zaplatí jen pouhých 5 628 Kč. Ke všem procedurám navíc poskytujeme zdarma pitnou léčebnou kůru – borůvkový čaj. Rozhodně je toho ale víc, co u nás hosté najdou ke svému příjemnému pobytu. Moje jednoduchá rada? Přijeďte a vyzkoušejte to sami.”

 

Od středy se Šumavské lázně představují na  na veletrhu cestovního ruchu ITEP 2013 v Plzni, kde se mj. prodávají balíčky za ‘výstavní’ cenu – se slevou 10%.

 

Lázně jsou určeny i pro ambulantní návštěvníky. Jejich  služby uznávají a svým pojištěncům na ně připlácejí i zdravotní pojišťovny VZP, ZPMV, pojišťovna Škoda, Česká průmyslová pojišťovna – jejich pojištěnci mají 10 slevu na veškeré procedury.

Tak co? Dopřejete si  zdravý  komfort také?

pojistovny samoty

Více informaci najdete na www.sumavskelazne.cz .

 

{gallery}susice/2013/zari/lazne/{/gallery}

 

 

(PR)