Hradní Velikonoce mají nápad

Naplánujte si netradiční Velikonoce – na jednom z nejhezčích českých hradů!

 

kasperk celek

Velikonoce jsou tady a to také znamená, že hrad Kašperk si opět připravil pro své návštěvníky něco, co jindy a snad ani jinde neuvidíte, neuslyšíte.

Samozřejmě jsou tu sváteční prohlídky, možnost jen tak si posedět a kochat se  výhledem u šálku dobré kávy z místní pražírny, vybrat si  v klidu některou z akcí připravovaných v podhradí,  ale pozor, aby vám neunikl

 

 

ŽIVOT NA HRADĚ

 

– hrad Kašperk bude otevřen od 19. do 22. dubna. Navštívit můžete komentovanou prohlídku okruhu Život na hradě. Začátky prohlídek jsou stanoveny:– pátek až neděle od 10:30 do 16 hod vždy každých 30 min– pondělí od 10:30 do 15:45 vždy každých 45 min– prohlídka v německém jazyce od pátku do neděle vždy od 10:45V hradním občerstvení můžete ochutnat točené VELIKONOČNÍ ZELENÉ PIVO ze Strakonic.
 
 
NOVINKU VELMI OCHOTNICKÉHO SOUBORU PACHMAJR
Během velikonočního víkendu 20. a 21. dubna je připravena nová divadelní hra hradního divadelního ochotnického souboru Pachmajr s názvem POSEL Z RÁJE Vstupenky na představení lze zakoupit online . Divadelní představení začíná vždy ve 12:15 a 14:15.
 
 
 
INTERAKTIVNÍ VÝPPRAVU PRO DĚTI
Děti se mohou vydat na dobrodružnou interaktivní výpravu, kde se budou mj. učit základům šermu, tance a střelby z luku. Na výpravu se děti vydají v sobotu a v neděli vždy v 11:45 a 14:45. Nutná rezervace na info@kasperk.cz.
 
 
SKRIPTORIUM, RAŽBU MINCÍ….

Na nádvoří hradu bude připraven během celé soboty a neděle doprovodný program jako např. ražba mincí, skriptorium, výroba pečetí nebo ochutnávka velikonočních specialit.

 

 

Tak na co čekat? Rezervujte si vstupenky a  vezměte velikonoční Kašperk útokem!

hrad pohled

 

{jcomments off}

 

POZVÁNKA DO PODHRADÍ…KAŠPERSKÉ HORY O VELIKONOCÍCH