knihy

Číst se dá i pod vodou

 

Čtete rádi? Čtete pořád? Čtete všude? 

 

Tak  jestli je vaše odpověď třikrát “ano”, máte napůl vyhráno. O co jde a proč jen napůl?

 

Potřebujete totiž ještě čtvrté “ano” – jako odpověď na otázku: “Baví vás fotit”? No a pak už jen stačí všechno skloubit dohromady – vyfotit sebe, kamarády, známé, náhodné čtenáře ale hlavně S KNIHOU,  na zajímavém, netradičním, zcela originálním místě. Fantazii se meze nekladou a kompozice záleží jen na vás.

 

Fotografii si ovšem nenechávejte jen pro sebe, ale pošlete ji DO SOUTĚŽE, kterou vyhlásila na letošní leto MĚSTSKÁ KNIHOVNA V SUŠICI. Za svou originální fotku můžete vyhrát hezkou cenu a navíc budete  i mezi vystavujícími autory – všechny došlé fotografie budou totiž vystaveny v prostorách knihovny.

 

kniha soutez

 

Po skončení výstavy a soutěže  v městské knihovně budou mít ty fotografie samostatnou fotogalerii TRVALE také u nás na www.isusice.eu

 

Tak do toho a nebojte se posílat své originální i kuriózní snímky, jejichž ústředním motivem je kniha. Popusťte uzdu fantazii a  zvěčněte výsledek snažení, nápadů, nebo šťastné náhody.  Přejeme  hodně zajímavých zážitků i nevšedních situací a také radosti – nejen  při focení, ale především ze samotných knížek.

 

-as-