Dotazy na ODS Sušice

Dobrý den všem, co budou číst tyto řádky.
 
{jcomments off}
 
Oslovujeme touto veřejnou formou představitele ODS v Sušici a žádáme je o veřejné odpovědi na několik pro nás zásadních otázek, a to:
 
a) V roce 1994 při komunálních volbách do zastupitestva obce za ODS bylo základním požadavkem čisté lustrační osvědčení. Je stále toto vyžadováno ve vaší staně?
 
b) Je možné, aby v této době byl členem ODS bývalý spolupracovník Vojenské kontrarozvědky (dále jen VKR) a Státní bezpečnosti (dále jen STB) z doby komunistického režimu?
 
c) Je pravda, že váš člen ODS vstoupil vědomě do služeb VKR v roce 1980 za účelem rozkrývání podvratné činnosti v ČSLA?
 
d) Je pravda, že váš člen ODS podával zprávy na konspiračních schůzkách s VKR např. o poslechu rádia Svobodná Evropa a Hlas Ameriky vojáky základní služby, a operativně předával využitelné poznatky na důstojníky ČSLA ?
 
e) Je pravda, že s tímto vaším členem ODS byla v roce 1984 ukončena spolupráce ze strany VKR, protože páchal podvody v rámci armády ČR a tím se stal nadále nevyužitelným?
 
f) Je pravda, že v současnosti probíhá soudní řízení, kde se váš člen ODS domáhá odškodnění za zveřejnění těchto skutečností?
 
 
Děkujeme vám předem za odpovědi a v případě, že nechcete veřejně odpovídat, tak to bereme tak, že mlčení znamená souhlas.
 
 
Karel Rendl a Marek Broža, pekaři ze Sušice
 
 
PS: Dnes, kdy i přeseda vlády je spolupracovíkem STB, nejde jistě o nic zvláštniho, ale přesto bychom rádi věděli, kdo nás zastupuje v naší obci a jaký má morální profil.