20. Reprezentační ples města Sušice

Jubilejní 20. Reprezentační ples města Sušice byl v duchu “Black&White” odtančen v soboru 25. ledna 2020.  Slavnostní atmosféru  večera podtrhl nejen celkový ráz plesu a program se zajímavými hosty, ale i takové ‘drobnosti’ jako narozeninový černobílý dort, nádherná originální výzdoba, fotokoutek, degustační bar a  tradičně chutné  rauty. V rámci plesu byla také slavnostně vyhlášena anketa o NEJoblíbenější sušickou provozovnu roku, kterou se  za rok 2019 stala kavárna Madam Čokoláda / Café & Snack.

 

  

20-repre-ples-susice-00046

 

 

Moderátor večera Přemysl Čech podle svých slov chyběl pouze na dvou ze dvaceti Reprezentačních plesů a i tento jubilejní uváděl s grácií a noblesou, která takovému večeru sluší. Na jeviště  při zahájení plesu pozval starostu města Bc. Petra Mottla  počtrnácté v řadě.

 

20-repre-ples-susice-00042

 

Při jubilejních oslavách bývá zvykem bilancovat, proto alespoň v krátkosti připomeňme a poděkujme těm, kteří patří ke stálicím této tradice:

– první reprezentační ples s originálním programam a rautem  připravilo v roce 2001 Městské kulturní středisko Sušice pod vedením PhDr. Ludmily Szvitkové, pořadatelství  této slavnostní události zůstává sušickému  kulturnímu centru SIRKUS, p. o., dnes  v čele s ředitelem Ing. Karlem Sedleckým;

 

– už dvacet let vymýší a realizují výzdobu reprezentačních plesů manželé Hana a Vladislav Mourečkovi (Zahradní centrum Moureček) a pokaždé se návštěvníci těší na to, co jim doslova “vyrazí dech”. Letos tomu nebylo jinak!

20-repre-ples-susice-00001  20-repre-ples-susice-00005

20-repre-ples-susice-00035

 

 

 

– ke stálicím, které se starají o to, aby vše proběhlo tak jak má a hosté byli spokojeni nejen potravou ducha ale i těla, patří Restaurace Sokolovna – Jan Patlejch a Občerstvení Mc Vítek – jejich nabídka nezůstane nikdy nepovšimnuta!

 

20-repre-ples-susice-00090  20-repre-ples-susice-00094

 

– samozřejmě trvalá podpora ze strany města Sušice a  všech  sponzorů a partnerů, bez nichž by nebylo možné  nasadit takovou laťku zaslouží velké poděkování a přání, aby svou pozornost věnovali i dalším  reprezentačním plesům proto, aby mohly být nejméně tak zdařilé, jako ty předchozí;

 

– fotografové, grafici, mediální partneři…. a vůbec všichni, kteří se ve dvacetileté historii  snažili vymýšlet originální způsoby  jak zaujmout čtenáře a pozvat hosty, mohou být spokojeni –  i díky nim byl (a doufejme že i dále bude) každý z plesů obohacen zajímavým programem a vyprodán;

 

20-repre-ples-susice-00141

20-repre-ples-susice-00142

 


Děkování a vzpomínání, na chvíle hezké i ‘pekelně horké’ by bylo dlouhé…

Zkusme to jednoduše: děkujeme, že jste u téhle tradice s námi a za rok na viděnou, při tanečním vykročení do další desítky!

 

 

PLES OBRAZEM

Foto: logo tomas masek

{gallery}susice/2020/01_leden/20.repreples_2020/{/gallery}

 

{jcomments off}