Kraj schválil poskytnutí dalších dotací

Rada Plzeňského kraje schválila na pondělním jednání poskytnutí dalších dotací

 

Dotační program “Podpora včelařství (2020)”

 

vcela

 

Cílem podpory je stabilizace počtu včelstev, zkvalitnění včelích chovů, rozšíření a zlepšení opylovací služby rostlin v Plzeňském kraji.

 

Podrobnosti k dotačnímu programu (předmět dotace, okruh žadatelů, hodnocení žádostí a přiznání dotace atp.) obsahuje dokument „Pravidla pro žadatele a příjemce dotace“ – odkaz na přílohu níže.

 

Žádost o dotaci včetně všech povinných příloh se podává výhradně elektronicky prostřednictvím aplikace eDotace https://dotace.plzensky-kraj.cz/ v termínu od 22. 2. 2020 do 29. 02. 2020.

Na tento dotační program je alokováno 2.500.000 Kč.

 

 

 
 
Další informace a podrobnosti najdete ZDE
 
 
 
 
 

Dotační program vodohospodářské infrastruktury 2020

voda
 
 
Žádosti budou přijímány od 1. 3. 2020 do 31. 3. 2020. Postup pro podání žádosti a pravidla podpory jsou specifikovány v Pravidlech pro žadatele a příjemce dotace Dotačního programu vodohospodářské infrastruktury 2020.
Předmětem dotačního programu je podpora výstavby zejména nové vodohospodářské infrastruktury sloužící veřejné potřebě formou investiční účelové dotace. Podporována je výstavba, rekonstrukce a modernizace čistíren odpadních vod a kanalizací zejména pro veřejnou potřebu s cílem zlepšovat kvalitu vod jako významné složky životního prostředí, a dále výstavba a rekonstrukce vodovodů a souvisejících vodárenských objektů zejména pro veřejnou potřebu s cílem zlepšení zásobování obyvatelstva pitnou vodou.
Schválený objem finančních prostředků určený pro tento dotační program je 85 000 000 Kč.
Žádosti se podávají prostřednictvím aplikace eDotace: http://dotace.plzensky-kraj.cz
 

Soubory ke stažení

 

Další informace a podrobnosti najdete ZDE

 
Zdroj: pk
{jcomments off}