policie nove

Rodiče byli obvinění za týrání syna

Rodiče týrali syna, nestarali se ani o další děti

policie
KLATOVSKO – Komisař předal rodičům obvinění z přečinu týrání svěřené osoby. 

 

Policisté z oddělení obecné kriminality ukončili prověřování případu, kdy rodiče fyzicky týrali nezletilého syna. Usnesení o zahájení trestního stíhání převzala pětatřicetiletá žena a třiačtyřicetiletý muž ze Železnorudska., kteří byli obviněni ze spáchání přečinu týrání svěřené osoby.

 

Uvedení od konce června  do 23. července letošního roku v místě bydliště fyzicky trestali svého syna a způsobili mu zranění, dále ani jeho a další děti řádně nevyživovali.

Chlapec byl u svých rodičů krátkodobě, protože je umístěn v dětském domově.

IFNORMACE O PŘÍPADU TAKÉ: NOVINKY.CZ

 

Zloději se zaměřili na chatové a rekreační oblasti

 

KLATOVSKO – Pachatelé poškodili zařízení a odcizili rádio a povlečení. 

Oznámení o vloupání do rekreační chalupy přijali policisté na obvodním oddělení v Horažďovicích. V uplynulém týdnu vnikl neznámý pachatel v obci u Nalžovských Hor na pozemek u rekreačního domu, po rozbití skleněné výplně v okně vnikl do domu a uvnitř odcizil rádio s CD přehrávačem.

V Klatovech vnikl v uplynulých dnech měsíce října neznámý pachatel v ulici Borské do zahradního domku, kde odcizil ložní prádlo.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody.

 

 

Další pátrání po muži, který se vhýbá nástupu do vězení


stepanek
PLZEŇSKO – Policisté pátrají po muži, na kterého vydal soud příkaz k dodání do výkonu trestu. Hledaný muž si je vědom svého nástupu do výkonu trestu. 

 

Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Plzeň-venkov vyhlásili celostátní pátrání po 32letém muži, na kterého vydal Okresní soud Plzeň město příkaz k dodání do výkonu trestu z důvodu spáchání přečinu krádež. Šeřením bylo zjištěno, že hledaný muž si převzal výzvu k nástupu do výkonu trestu odnětí svobody a kontaktu s policií a nástupu do výkonu trestu se vyhýbá.

 

Hledaný muž má střední 166 cm vysokou postavu, středně dlouhé hnědé vlasy spletené do copu a modré oči. Aktuální popis oblečení není znám.

 

 

Policisté přijmou jakékoliv informace k hledanému na bezplatné lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

 

Další informace k hledanému: 

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=10140626190311 

(v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena)

-p cr-

{jcomments off}