Školy získají zdarma obklady a dlažbu

Díky memorandu získají školy zdarma obklady a dlažbu

 

lass3

 

Plzeňský kraj a společnost Lassesberger uzavřeli 11. července 2019 memorandum o vzájemné spolupráci, díky kterému každý rok společnost daruje kraji obklady a dlažby v hodnotě 300 tisíc korun. Ty budou využity při stavbách a rekonstrukcích budov škol, které Plzeňský kraj zřizuje.

 

Těší mě, že významné společnosti v našem regionu mají zájem o spolupráci a chtějí podpořit zlepšení stavu školních budov a objektů, kde se vzdělávají mladí lidé, uvedl při podpisu memoranda hejtman kraje Josef Bernard.

 

Podpora společnosti Lassesberger dojednaná v memorandu každý rok pomůže vybavit kvalitními obklady a dlažbou jeden z objektů, kde sídlí naše školy, dodává náměstkyně hejtmana Marcela Krejsová s tím, že bude v každé rekonstruované budově umístěna jedna speciálně vyrobená dlaždička, která bude obsahovat logo Lassesbergeru.

 

Rádi bychom touto cestou vzkázali i ostatním krajům, že jsme otevřeni spolupráci, nicméně Plzeňský kraj má díky memorandu jistou exkluzivitu. Působíme v tomto regionu a jsme rádi, že se spolupráci s Plzeňským krajem podařilo domluvit a dnes stvrdit podpisem, říká jednatel společnosti Lassesberger Roman Blažíček.

 

lass2

lass1

 

 

V memorandu se uvádí, že podmínkou každého dílčího daru bude projednání a schválení Radou Plzeňského kraje s tím, že následně bude uzavřena darovací smlouva. Plzeňský kraj zajistí, aby ve škole, kde budou tyto keramické obklady a dlažby použity, byla umístěna informace o darování s logem Lassesberger, a to na přístupném a důstojném místě.

 

-Zdroj: pk

{jcomments off}