Kulturní stodola v Anníně má premiéru

stodola tour

Koncert písní Petra Nováka otevře KULTURNÍ STODOLU

 

V pátek 13. července v 19 hodin začíná v Anníně koncert písní Petra Nováka.

NEBUDE NA MOUŘENCI!

Koná se v nově zpřístupněné provizorní kulturní stodole na návsi v Anníně. Vstupné bude 120 Kč, s vlastní židlí 🙂 za 100 Kč (přece jen je to provizorní kulturní prostor). Písně uslyšíte v podání kapely Petr Novák Forever.

 

Před koncertem bue zahájena výstava k 222 letům Annína, která je zajímavá tím, že bude postupně doplňována.

 

Po koncertě se veřejnosti představí dvě kandidátky na novou sklářskou královnu Annínska, jejíž korunovace je v plánu při sklářské pouti (28.7. po 15. hodině, před koncertem skupiny Nezmaři v Anníně).

 

Mouřenec  nezůstává ‘kulturně’ pozadu:

V sobotu 14. července od 19 hodin můžete diskutovat s panem Emilem Kintzlem (pamětníkem, sportovcem a učitelem ve výslužbě). K vidění bude několik dílů seriálu Zmizelá Šumava a jistě to bude setkání se spoustou vzpomínek a otázek.

 

14.7.mourenec

 

 

Každý den jsou v kostele a kostnici na Mouřenci komentované prohlídky, které začínají v 16 hodin.

mourenec - prohlidky denne v 16 h

 

 

 

spiritual kvintet avizo

Blíží se koncert Spirituál kvintetu na Mouřenci. Legendu přivítáme v kostele ve středu 18. července v 19 hodin. Vstupenky jsou za 450 korun (nečíslované sezení). Přidali jsme několik míst do předprodeje na www.sirkus.cz. Odkaz zde: http://www.sirkus.cz/cz/susicke-noviny/deni-ze-susice/article/283/predprodeje-koncertu-na-mourenci-spiritual-kvintet-18-07-2018-a-jakub-smolik-27-07-2018.html

 

Další vstupenky jsou k dostání v IC v Hartmanicích. Zbylá místa budeme prodávat přímo před koncertem od 18 hodin. K dostání (pouze na místě) budou také vstupenky k stání (do zaplnění kapacity zadní části kostela).

 

Za spolek Přátelé Mouřence Bc. Lukáš Milota

novinář, průvodce a Šumavák z Annína

 

{jcomments off}