Stoprocentní úspěch sušických týmů

Ztracená střelecká forma sušického áčka se vrátila a odskákali to fotbalisté Žihle. Sušičtí od počátku zápasu dávali najevo, že si přijeli pro tři body.Už v 11. minutě se po rohu prosadil Vichr, kterého  ve 33. minutě napodobil Skála.

 Do druhé půle vstoupili sušičtí opatrněji a spíše se snažili kontrolovat výsledek. Konečnou podobu skóre dala závěrečná pětiminutovka, kdy se trefili Halas a Klíma a dali výsledku debaklovou podobu.

 

Slavoj Žihle – TJ Sušice “A” 0:4 (0:2)

 

Branky : 11. T. Vichr , 33. J. Skála , 84. M. Halas , 86. T. Klíma

Rozhodčí: Křen Jiří ; ŽK: 77. J. Nový , 86. M. Kaľata 

Diváků 181.

 

Pokračovat v nastoupené cestě mohou hráči áčka v neděli 1. října kdy se od 16.00 na domácí půdě představí proti TJ Start Luby.

 

Střelecké probuzení zaznamenali i hráči sušické rezervy v zápase s rezervou Lub. Soupeř, aktuálně druhý v tabulce, nepotvrdil roli favorita a béčko získalo doma velmi důležité tři body a jak všichni doufají i návrat střelecké formy.

 

TJ Sušice ,,B” – TJ Start Luby ,,B” 3:1 ( 0:0 )

 

Branky: 50. J. Farták , 66. D. Vašák , 92. J. Skála – 69. M. Johánek

Rozhodčí: Šmrha Miroslav ; ŽK: 58. J. Skála , 82. T. Marek 

Diváků 80.

 

Dramatické a vyrovnané utkání odehráli hráči sušických „celtics“ v souboji s tradičním rivalem z Hor Matky Boží. Nakonec se jako rozhodující žolík ukázal střídající Jan Chudý, který šťastnou trefou z 90. minuty rozhodl zápas.

 

TJ Sušice “C” – TJ Start Hory Matky Boží 1:0 (0:0)

 

Branky : 90. J. Chudý

Rozhodčí: Mácal Roman ; ŽK: 47. P. Mottl , 52. P. Hrubec – 84. M. Kundráč 

Diváků 50.

 

 

(doc)