Nehoda na Čeňkově Pile a další krimi z regionu

Silně opilá na oslavách města narušovala program a ohrožovala sebe i okolí

Kašperské Hory – v sobotu 9. září v odpoledních hodinách přijali policisté Obvodního oddělení Kašperské Hory oznámení o veřejném pohoršování, kterého se dopouštěla opilá žena na náměstí na oslavách města. Svým jednáním narušovala program oslav a ohrožovala život a zdraví nejen své, ale i ostatních osob, zejména vystupujících. Policisté na místě ztotožnili třiapadesátiletou ženu z Kašperských Hor, kterou dále vyzvali k dechové zkoušce. Ta byla s výsledkem 2,06 promile alkoholu v krvi zajištěna a převezena do protialkoholní záchytné stanice v Plzni. Policisté věc zaevidovali jao přestupek proti veřejnému pořádku.

 

 

Řidička ososbního vozu nedala přednost motorkáři

Sušice – v sobotu 9. září v 16:00 hodin došlo v Sušici na silnici II. třídy č. 171 v ulici Příkopy k dopravní nehodě. Jednatřicetiletá řidička z Horažďovic vyjížděla s osobním vozidlem tovární značky Renault Megane z ulice Bašta na křižovatku s ulicí Příkopy, kde měla v úmyslu odbočit vlevo. Nedal přednost v jízdě, zleva po hlavní komunikaci přijíždějícímu, motocyklu tovární značky Honda, který řídil sedmnáctiletý muž ze Sušice. Došlo ke střetu a k pádu motocyklisty na komunikaci. Ten utrpěl zranění, se kterým byl převezen na ošetření do nemocnice v Sušici. Požití alkoholických nápojů před jízdou u obou účastníků dopravní nehody vyloučili policisté dechovými zkouškami. Škoda byla vyčíslena na 35 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Klatovech.

 

 

Motorkář v zatáčce předjížděl osobní auto a traktor, přitom havaroval

HRADEŠICE – v sobotu 9. září 2017 v 12:35 hodil řídil padesátiletý muž z Plzně svůj motocykl ve směru od Malého Boru na Hradešice. V pravotočivé zatáčce předjížděl osobní vozidlo a traktor. Poté se chtěl zařadit zpět do svého jízdního pruhu, přitom nepřizpůsobil rychlost jízdy a ve snaze zabránit vjetí mimo pozemní komunikaci začal prudce brzdit. Najel na levou krajnici a havaroval. Při pádu utrpěl zranění, se kterým byl převezen do klatovské nemocnice k ošetření. Požití alkoholických nápojů před jízdou u něj policisté vyloučili dechovou zkouškou. Škoda na motocyklu byla vyčíslena na 20 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Klatovech.

 

 

V pravotočivé zatáčce dostal smyk a skončil ve stromech

ČEŇKOVA PILA – v neděli 10. září krátce po 22. hodině w2017 v 22:15 hodin došlo na silnici III. třídy č. 16910 mezi obcemi Čeňkova Pila a Rejštejn k dopravní nehodě. Třicetiletý řidič z Králova Dvora jel s vozidlem tovární značky Škoda Fabia od Čeňkovy Pily na Rejštejn. V pravotočivé zatáčce nepřizpůsobil rychlost jízdy a na mokrém povrchu vozovky dostal s vozidlem smyk. Vyjel vlevo mimo vozovku, kde ve stromoví havaroval. Přitom utrpěl zranění. Dechová zkouška na alkohol byla s výsledkem negativním. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 40 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Klatovech.

cenkova 1

cenkova 2

 

cenkova 3

 

 

Policie hledá svědky nehody v Sušici

SUŠICE – klatovští dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo dne 11. září 2017 v 15:53 na silnici II. třídy č. 169 v obci Sušice na mostě č. 169-017 ve směru od ulice Nábřeží Karla Houry k ulici Nábřeží Jana Seitze. Dosud neznámý řidič jedoucí s nezjištěným vozidlem z nezjištěných příčin vybočil vlevo a zachytil o levé zpětné zrcátko v protisměru jedoucího osobního vozidla tovární značky Škoda Fabie. Při dopravní nehodě došlo k poškození tohoto zrcátka. Škoda byla vyčíslena na 4 tisíce korun. Řidič druhého vozidla na místě nehody nezastavil a ujel, aniž by poskytl zákonnou součinnost. Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Klatovech, nebo zatelefonovat na číslo 974 334 250, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

-p cr-

{jcomments off}