alkohol

Ženě naměřili odpoledne 3,7 promile…

SUŠICE – V neděli odpoledne, kolem druhé hodiny, putovala místní žena do protialkoholní stanice v Plzni poté, co jí  policisté naměřili v dechu 3,7 promile alkoholu.

 

Zjevně  opilá místní žena vzbudila veřejné pohoršení v restauraci, kde slovně urážela hosty i obsluhu.  Na místo byli přivoláni policisté a žena se podrobila dechové zkoušce, kdy bylo naměřeno 3,07 promile alkoholu. Policisté ženu zajistili a byla převezena do protialkoholní záchytné stanice v Plzni. Navíc se bude zodpovídat ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

 


Jízda se nepovedla – auto otočila na střechu

V neděli 4. června v půl dvanácté dopoledne jela třiadvacetiletá žena z obce na Sušicku s vozidlem tovární značky Audi A6 po komunikaci ve směru od Velkého Boru na Nepomuk. S vozidlem vjela mimo komunikaci, kde se auto převrátilo na střechu. Na místo byli přivoláni hasiči, protože z vozidla došlo k úniku pohonných hmot.

 

Na parkovišti u hřbitova kradl

SUŠICE – U hřbitova nevzpomínal na zemřelé, ale během deseti minut vykradl auto…

        Policisté na obvodním oddělení v Sušici přijali v sobotu 3. června oznámení o vloupání do vozidla. Na parkovišti u hřbitova v ulici Na Vršku neznámý pachatel v době od 15.30 do 15.40 hodin rozbil skleněnou výplň ve dveřích vozidla tovární značky Citroën Saxo. Pachatel vnikl do vnitřních prostor a vzal peněženku, ve které byla finanční hotovost, osobní doklady poškozené a platební karta peněžního ústavu.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

 

Ukradl naftu a zrní 

HORAŽĎOVICKO – Pachatel vnikl do areálu společnosti, kde odčerpal 650 litrů motorové nafty. Od domu  zmizelo 100 kilogramů zrní. 

      Horažďovičtí policisté prověřují dvě oznámení týkající se krádeží. V obci u Horažďovic, v noci z pátku na sobotu,  neznámý pachatel překonal oplocení zahrady u rodinného domu. Pod přístřeškem poškodil bednu a odcizil 100 kg pšenice. Pachatel svým jednáním způsobil škodu ve výši 350 Kč.

     V době od 2. do 3. června tohoto roku neznámý pachatel vnikl na částečně oplocený pozemek areálu zemědělské společnosti na Horažďovicku a z palivových nádrží zaparkovaných vozidel a strojů odčerpal celkem 650 litrů motorové nafty. Poškozené společnosti vznikla škoda dosahující téměř patnáct tisíc korun.

Policie v obou případech zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež

 

-p cr, red –

{jcomments off}