Utonulý nalezen nebyl, majitele svršků policie stále hledá

svrsky

Policisté žádají občany o spolupráci

KLATOVY – Policie hledá majitele oblečení nalezeného u řeky Úhlavy. Hledá i občany, kteří znají osobu, jíž by mohlo oblečení patřit. 

 

     Ve středu dopoledne přijali policisté oznámení o nálezu oděvních svršků u řeky Úhlavy v Klatovech. Na břehu řeky Úhlavy žena nalezla věci, které se tam nacházely již předchozí den. Místo nálezu je za plaveckým bazénem nedaleko tenisových kurtů.

 

Policisté se dostavili na místo nálezu věcí a zaevidovali: jeden pár obuvi modré barvy, jeden pár ponožek černé barvy, zelený ručník, pánské trenýrky a igelitový sáček s cenovkou 139 Kč.

 

Protože bylo podezření, že mohlo dojít k utonutí osoby, která zanechala věci na břehu, tak byli přivoláni i hasiči s motorových člunem. Hasiči vodní tok prohledávali. K pátrání na břehu byl přivolán i policejní psovod se služebním psem.

 

Ve čtvrtek pátrání pokračovalo a byli přivoláni také policejní potápěči Plzeňského kraje. V průběhu pátrání byl na řece vypuštěn jez, ale žádná utonulá osoba nebyla nalezena.

 

******

Další zprávy

 

Neznáte tuto ženu?

zena policie

 

HORAŽĎOVICE –  Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování z oddělení obecné kriminality prověřují přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

 

Začátkem září 2016 byly odcizeny poškozené platební karty peněžního ústavu.  V bankomatu peněžního ústavu na Mírovém náměstí v Horažďovicích se v nočních hodinách pachatel pokusil pomocí odcizené platební karty provést neoprávněný výběr, což se mu nepodařilo. Dne 2. září v odpoledních hodinách v bankomatu na ulici Havlíčkova byla v jeho přítomnosti dosud nezjištěná žena, která se též pokusila o výběr.

 

Muž je veden v celostátním pátrání jako hledaná osoba, protože Okresní soud ve Strakonicích na něho vydal příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody.

 

     Policisté žádají ženu na snímku, aby se přihlásila na nejbližší policejní služebnu. Žádáme též občany, kteří mohou podat jakoukoli informaci ke ztotožnění ženy, aby telefonovali na telefon číslo 974 334 651.

Informace lze podat i prostřednictvím e-mailu: kt.ook.podatelna@pcr.cz.

 

-p cr-

{jcomments off}