Vyhrožoval s nožem v ruce

Nebezpečné vyhrožování a výtržnictví

SUŠICE – Muž na vlakovém nádraží s nožem v ruce vyhrožoval dalším osobám ublížením na zdraví. Nadýchal 2,60 promile alkoholu. 

      V úterý 30. května přijali policisté na obvodním oddělení v Sušici oznámení o vyhrožování. Po jednadvacáté hodině podezřelý muž v prostoru vlakového nádraží v Sušici na ulici Nádražn s nožem v ruce vyhrožoval obsluze občerstvení ublížením na zdraví. Do kolejiště vhodil dva skleněné půllitry. Na místo se dostavily hlídky policistů a podezřelý jednačtyřicetiletý muž z Tachova se podrobil dechové zkoušce, kdy bylo naměřeno 2,60 promile alkoholu. Muž byl policisty zadržen a převezen do policejní cely.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví a případ dále prověřuje.

 

 

Další zprávy:

Nehoda motocyklisty

SUŠICKO – V úterý v podvečer cizinec na motocyklu vjel mimo komunikaci. Řidič i spolujezdkyně byli se zraněními převezeni do nemocnice. 

      V úterý 30. května okolo 17.30 hodin jel třiašedesátiletý cizinec na motocyklu značky BMW po silnici číslo II/190 od obce Železná Ruda na Hartmanice. Nedaleko Dobré Vody při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy, vjel vpravo mimo komunikaci, kde havaroval. Při dopravní nehodě došlo ke zranění motocyklisty a spolujezdkyně, kteří byli převezeni do nemocnice v Klatovech. Škoda na motocyklu činí 50 tisíc korun. Provedená dechová zkouška byla u řidiče s negativním výsledkem.

 

Výtržnictví

HORAŽĎOVICKO – Muž fyzicky napadl poškozeného a převzal sdělení podezření z přečinu výtržnictví. 

       Policisté na obvodním oddělení v Horažďovicích přijali koncem března oznámení o fyzickém napadení. 18. března v obci u Horažďovic na místě veřejnosti přístupném po předchozím slovním napadání před třemi dalšími osobami přistoupil místní čtyřiadvacetiletý muž k jednadvacetiletému muži, kterého fyzicky napadl rukou sevřenou v pěst do hlavy, uchopil jej rukou kolem krku, a poté útok ukončil. Muž ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření z přečinu výtržnictví.

 

– p cr, red-

{jcomments off}