Velikonoční víkend sušickým nevyšel

Velikonoční koledu si bohužel o tomto víkendu připravili pro své soupeře hráči všech tří mužských sušických týmů. Áčko přivítalo na svém hřišti fotbalisty Dobříše a před vynikající diváckou kulisou  vstoupilo do utkání aktivně, Klíma bohužel úvodní šanci nevyužil. Naopak soupeř začal hrozit z protiútoků. první šanci zmařil pohotovým vyběhnutím Gill, který však při dalším dobříšském útoku fauloval a soupeřův přímý kop zapadl do branky. To bylo z první půle vše.

Ve druhé půli sušičtí nezvládli začátek poločasu a soupeř přidal další trefu, navíc v 55. minutě po chybě obrany zvýšili hosté na rozdíl tří branek. Korekci výsledku provedl o 4 minuty později Vichr, který pěknou hlavičkou odčinil své předchozí zaváhání. V závěru utkání sušičtí zvýšili tlak, bohužel ani jedna ze šancí se neujala a tak i přes předvedený výkon série porážek stále pokračuje.

 

TJ SUŠICE – MFK DOBŘÍŠ  1:3 (0:1)

 

Branky: 59. Vichr Tomáš – 18. Rychlík Jiří, 47. Junek Patrik, 55. Maryška Štěpán.
Rozhodčí: Matyš Jakub, ŽK 4:1.

Diváků 300.

 

Následující – 22. kolo divize odehrají sušičtí v sobotu 22. dubna od 10,15 na hřišti pražské Aritmy.

 

Hráčům sušické rezervy se bohužel v zápase  17. kola okresního přeboru nepodařilo uspět s vedoucím týmem tabulky Sokolem Vrhaveč a po gólech Jandečky a bývalé sušické legendy – Franty Hracha odjeli domů bez bodu.

 

S. VRHAVEČ – TJ SUŠICE B 2:0 (1:0)

 

Branky: 18. Jandečka Tomáš, 85. Hrach František
Rozhodčí: Habada Vladislav, ŽK 5:1.

Diváků 80.

 

 

Ani sušickým „celtics“ se utkání 13. kola IV. třídy nevydařilo a z měření sil s Kolincem vyšel vítězně lídr tabulky.

 

TJ SUŠICE C – SOKOL KOLINEC 2:4 (0:2)

 

Branky: 60. Macháček Jaroslav (pen.), 75. Vinický Pavel – 21. Milfort David, 35. Bejvl Milan (pen.), 61. Milfort David, 80. Bušta Jaroslav.

Rozhodčí: Staněk Luděk, ŽK 1:1.

Diváků 50.

 

 

( doc)