Áčko sahalo po bodu

Nezvykle vyrovnanou partii hráli sušičtí v zápase 20. kola divize na půdě lídra tabulky  – Sokola Čížová. Soupeř se ujal vedení v 11. minutě z pokutového kopu. Už ve 20. minutě bylo ale vyrovnáno, když se individuálně prosadil Jan Skála a mohlo to být ještě lepší, svou akci však nedotáhl do úspěšného konce Vrhel a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Další akci už Vrhel dotáhl do koce a Sušice opět vedla, navíc Gill přiváděl svými zákroky soupeře k zoufalství. Velkou slabinou áčka jsou bohužel standardní situace a to se ukázalo i v tomto zápase. Nejprve přišlo v 65. minutě vyrovnání a o 10 minut později špatně uhlídaný roh, který rozhodl o tom, že sušičtí pokračují i nadále bez bodu.

 

TJ SOKOL ČÍŽOVÁ – TJ SUŠICE   3:2 (1:1)

 

Branky: 11. Jirouš Martin (pen.), 65. Polodna Michal, 75. Zahrádka Roman – 20. Skála Jan, 62. Vrhel Miroslav.

Rozhodčí: Dujsík Jiří – Fojtík Martin, Benedikt Ladislav. ŽK 0:2.

Diváků 120.

 

 

Velikonoční neděli 16. dubna si mohou fanoušci sušického fotbalu zpestřit návštěvou sušického stadionu, od 17.00 tam domácí tým přivítá fotbalisty MFK Dobříš.

 

 

První jarní klopýtnutí zaznamenali hráči sušické rezervy v zápase s Buděticemi, kterým doma v nervózně hraném utkání  ( 7 žlutých karet)  podlehli 1:2.

 

 

TJ SUŠICE B – FK BUDĚTICE 2012 1:2 (1:0)

 

 

Branky: 30. Chmelík Petr – 80. Janečka Petr, 89. Paroubek Marek  
Rozhodčí:
Staněk Luděk, ŽK 2:5.

Diváků 140.

 

 

Úspěšně vstoupili do své soutěže hráči sušického céčka, kteří po velmi povedeném výkonu  s přehledem porazili hráče pačejovské rezervy. V utkání s poprvé mezi dospělými předvedl Aleš Černý, který dokonale zaskočil pačejovskou obranu svou dalekonosnou střelou z vlastní poloviny.

 

Pačejov “B” – TJ Sušice “C” 1:3 (1:1)

 

Branky: Hosnedl  Jan  21´ – Petr Kratejl 28′, Aleš Černý 54′, Zdeněk Koryťák 80′

Rozhodčí: Javorský Josef , ŽK 2 : 2 , ČK  1 ( Kopáček) : 0

Diváků 40.

 

 

 

(doc)