Ani z Jankova body nebyly

V souboji dvou nejhůře postavených týmů divize zavítali sušičtí na hřiště jihočeského Jankova s nadějí na první bodový zisk. Poté co Gill zlikvidoval ve čtvrté minutě ojedinělý nájezd domácích, se sušičtí několikrát pokoušeli ohrozit domácí svatyni, ani jeden z těchto pokusů se však neujal a tak se šlo v poločase do kabin za bezbrankového stavu.

 

I ve do druhé půle vstoupili oba soupeři stejně. Tento stav trval až do 65. minuty, kdy Gill nedosáhl na střelu ze střední vzdálenosti. Další gól přišel vzápětí a to už bylo na sušické příliš. Jejich výkon se stal odevzdaným a tak soupeř do konce zápasu stačil přidat ještě další dvě trefy.

 

SK JANKOV – TJ SUŠICE  4:0 (0:0)

 

Branky: 65. Mužík Roman, 69. Mužík Roman, 77. Smékal Tomáš, 80. Sedlic Patrik

Rozhodčí: Brychta Ondřej ; ŽK 1: 2

Diváků 228.

 

 

 V příštím kole přivítají sušičtí hráče SK SENCO Doubravka. Utkání se hraje v neděli 2. dubna od 16.30 na sušickém stadionu.

 

 

 

Do soutěžního režimu se už zapojili i hráči sušické rezervy, na programu 14. kola okresního přeboru bylo derby s Nezamyslicemi. Sušičtí potvrdili roli favorita a nervozně hrajícího  soupeře s přehledem přehráli. Na podzimní střeleckou formu navázal dvěma trefami Badarau.

 

TJ SUŠICE B – TJ NEZAMYSLICE   3:0 (1:0)

 

Branky: 3. Chmelík Petr, 75. Badarau Stefan-Aurel, 87. Badarau Stefan-Aurel
Rozhodčí: Rubáš Jakub – Bína Roman, Říha Zdeněk,  ŽK 1:5.

Diváků 80.

 

 

 

(doc)