Nechybělo nic kromě sněhu, i když…

“Ahóóóój!”

 

V pořadí již VII. ročník vánočního “štěpánského” splouvání Otavy s kytarovým virtuosem Lubomírem Brabcem se (a opravdu to nelze ani letos  říci jinak) OPĚT VYDAŘIL. Je pravda, že v době vánočních svátků, v prosinci, bývá zvykem v našich končinách tak nějak očekávat sníh, ale i když se už pár let jen těžce smiřujeme s blátivými  Vánoci, tak rozhodně téhle akci jeho nedostatek neuškodil.

 

brabec245

Proč? Jako každý rok, tak i letos vládla hned  na shromaždišti lodí u mostu u PDA výborná nálada, podpořená nejen  nabídkou teplých nápojů (ty vhodné pouze pro dospělé obsahovaly urychlovače krevního oběhu), ale hlavně radostí z dalšího společného setkání skalních vodáků ze Sušice, blízkého i vzdálenějšího okolí, na zimní Otavě a chutí udělat něco  tradičně-netradičního, s nádechem adrenalinu a možností rozhodně nevšedního zážitku….

 

 

brabec328

 

Do cíle, k mostu v Čepicích, kde  na veselí  dorazivších vodáků blahosklonně a ochranitelsky shlížel patron nejpovolanější – sv. Jan Nepomucký, dorazili někteří sice poněkud vymáchaní, nicméně nálada  ani po proudu  řeky neodplula a vydržela  do závěrečné oslavy v místní občerstvovně…

 

Na čepickém mostě vítaly letošní účastníky plavby desítky diváků, někteří neváhali přesouvat se podél trasy coby suchozemci a zajišťovat technickou podporu a servis z břehů po celou dobu plavby.

 

brabec382

brabec401

 

Letos jste chyběli? O moc jste přišli, proto se těšte – za rok na Štěpána zase  (doufejme že i s trochou sněhu) “ahóóóóój!” na Otavě!

-as-

 

foto: JAN KUBITA

{gallery}susice/2016/12_prosinec/splouvani_otavy_2016_kubita/{/gallery}

 

 

Rozšířenou fotogalerii z letošního VII. ročníku vánočního splouvání Otavy s Lubomírem Brabcem  poskytl pro isusice.eu fotograf JIŘÍ  PAVLOVIČ

 

(vstup do galerie po kliknutí na foto)

uvod splouvani

{jcomments off}