Pozvánka do divadla

 

PREMIÉRA SUŠICKÝCH OCHOTNÍKŮ JE TADY!

 

 

       K zahájení městských oslav na začátku letní turistické sezóny, Sušických slavností, už více než deset let neodmyslitelně patří také premiéra sušických ochotníků divadelního spolku SCHODY. Po dvou letech, kdy nebylo možné slavnosti pořádat, se tedy příznivci divadla opět dočkají!

 

       Tradice divadelního spolku SCHODY velí – žádný pláč a tragédie… tedy, jde se s veselou ‚do dalšího kusu‘; tentokrát notoricky známé televizní minisérie z pera Fan Vavřincové TAKOVÁ NORMÁLNÍ RODINKA.

 

       Autorkou divadelního scénáře je Martina Kratochvílová, režisérskou taktovku drží opět Zuzana Navrátilová. Nebudete ochuzeni o žádnou z postav, které jsou nedílnou součástí rodinky – raubíře, krvelačnou babičku, starostlivou maminku, tatínka a jeho Poldinky i jinou havěť…

 

rodinka

 

       Na PREMIÉRU jste srdečně zváni 19. května v 19:30 hodin do sálu sušické Sokolovny, a pokud byste propásli tuhle šanci, na reprízu se můžete přijít podívat 3. června od 19:30 hodin do sušického kina. Předprodej vstupenek tradičně na www.kulturasusice.cz.

 

– ds –

 

rodinka schody program s fotkami 1

rodinka schody program s fotkami 2

 

 

 


{jcomments off}