Jarní benefiční koncert

 

Veronika Spiegelová, Naboso & hosté – šanson, folk i jazz pro vimperskou nemocnici

 

 

       V neděli 3. 4. 2022 se uskuteční v pořadí již 6. benefiční koncert vimperské rodačky Veroniky Spiegelové, a to od 18:00 v Městském kulturním středisku ve Vimperku. Spolu s Veronikou na koncertu vystoupí její kapela Naboso složená z pražských konzervatoristů i další skvělí muzikanti z Vimperka a okolí, včetně zpěvaček Barbory Švarcové, Šárky Vaňkové či kytaristů Michala Kováře a Davida Holce. V rámci programu zazní především autorský repertoár kapely, dále pak písně osvědčených interpretů jako je Zuzana Navarová, Lenka Nová či Aneta Langerová.

 

       Koncert proběhne jako součást většího charitativního projektu realizace přírodní zahrady v BH- Nemocnici Vimperk. Cílem projektu je vybudovat pro pacienty nemocnice a klienty místního domova pro seniory zahradu s altánem a přispět tak k vytvoření příjemnějšího a důstojnějšímu prostředí, ve kterém tráví často nelehké chvíle svého života. Výsledky projekty snad přinesou radost nejen pacientům, ale i jejich blízkým, kteří s nimi chodí trávit čas, a místnímu personálu, který zde každodenně odvádí náročnou, ale tolik záslužnou práci. Po koncertu navíc proběhne prezentace a charitativní prodej výrobků z aktivizační dílny nemocnice – vypravíte-li se tedy na koncert, můžete si kromě milého hudebního zážitku a příjemného pocitu z podpory dobré věci odnést i malý dáreček.

 

       Vstupenky na koncert v hodnotě 150 Kč si můžete rezervovat přímo přes MěKS na www.kulturavimperk.cz nebo na tel. 388 413 800. Koncert proběhne za podpory partnerů a sponzorů včetně města Vimperk a Městského kulturního střediska, spolku Mission Vimperk či Pizzerie Marco. 

 

Odkaz na FB událost https://www.facebook.com/events/341432377917710

 

 naoso

 

 



{jcomments off}