Paddy’s Bangers se vrací

 

Paddy’s Bangers se vrací

SPN5 uvodnik

     


       Po delší koronavirové odmlce se k Vám kapela Paddy’s Bangers vrací s oslavami svátku sv. Patrika ve formě tradičního hudebně-divadelního představení St. Patrick’s Night.

 

•   Páté pokračování s podtitulem „Staré zlaté časy“ volně naváže na předchozí vyprávění o skupině irských přátel, kteří tentokrát budou mít co do činění s irským podsvětím, rozkolem v partě či duchovním prozřením. Uslyšíte zbrusu nové písně ve vlastních úpravách – na své si přijdou fandové irských hospodských dupáků, emotivních balad i čistě vokálních písní.

•   V rámci představení ve Smetanově sále budete mít možnost vychutnat si pravou irskou whiskey od hostesek z Tradičního Kloubu a také kapelu podpořit zakoupením trička, ponožek, nebo tašky s novým česko-irským designem.

•   V nabídce nebude chybět ani CD Paddy’s Bangers, kniha, desková hra a nově také dokumentární roadmovie Tenkrát na západě.

•   Po představení jsou posluchači srdečně zváni do Tradičního Kloubu na irskou Paddy’s Afterparty s půlnočním vystoupením.

 

       Nenechte si ujít jedinečnou oslavu největšího irského svátku v našem městě. Předprodej vstupenek začne 14. 2. 2022 v 19:00 hodin přes rezervační portál Sirkus – Sušické kulturní centrum.

 

-pb- 

 

SPN5 plakat final

 


{jcomments off}