Tříkrálová sbírka 2022

outlook-5h2oexag

 

Tříkrálová sbírka 2022

 

 

       V termínu od 1. 1. 2022 do 16. 1. 2022 budou navštěvovat koledníci Tříkrálové sbírky domácnosti na Vimpersku. Zároveň mohou zájemci přispět i do kasičky v kostele ve Vimperku. V blízkém okolí proběhne kromě Vimperka Tříkrálová sbírka také v těchto obcích:

 

 

Vimperk, Zdíkov, Stachy, Sv. Maří, Buk, Nicov, Horní Vltavice, Čkyně, Lenora a Šumavské Hoštice.

 

 

       Statické kasičky jsou umístěny také na těchto dalších místech: Šumavské Hoštice – obchod s potravinami, knihovna Stachy, Obecní úřad Zdíkov a kostely v obcích: Vimperk, Čkyně, Vacov, Žár, Bohumilice, Stachy, Sv. Maří a Horní Vltavice.

 

 

       Je možné přispět i formou online/SMS/QR platby jako v loňském roce. Podrobné informace naleznete na stránce Charity Vimperk pod odkazem Tříkrálová sbírka v hlavním menu nebo přímo na adrese www.trikralovasbirka.cz, kde stejně jako před rokem stačí vyplnit PSČ dané obce a tím poputuje Váš dar přímo tam, kam jste zamýšleli. 

 

 

       Předem děkujeme všem za dary. Výtěžek Tříkrálové sbírky 2022 bude věnován na dofinancování služby domácí péče, kterou zajišťují zdravotní sestry v domácím prostředí a která není ze strany zdravotních pojišťoven dostatečně hrazena.

 

 

QR  kód pro příspěvek online

qr vimperk22

 

Petr Malík
Charita Vimperk